Motorolaj, akkumulátor, dísztárcsa

2019. július 09. 19:16 - István alkatrészek

Élvezze az IPhone még ennél a nagyszerű tippnél

Élvezze az IPhone még ennél a nagyszerű tippnél

 

Mindenki egy új, iphone-t szeretne mostanában, de a legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogyan működik ez az új technológia. A nagyszerű dolog ez a telefon mindazok az alkalmazások, amelyek elérhetőek, és az alábbi cikk felgyorsítja az alkalmazást, és hogyan lehet jobban kiszolgálni Önt.

Használja a fejhallgató kábelét a képek készítéséhez. Nehéz lehet egy olyan kép készítése, amely fókuszban van, ha megnyom egy gombot, amely az aktuális telefonon van. Ehelyett nyomja meg a kábel gombját; az enyhe mozgás egyáltalán nem befolyásolja iPhone-ját, lehetővé téve, hogy éles, tiszta képet készítsen.

Frissítse a telefont, ha új frissítések vannak. Ez segít abban, hogy a telefon a lehető leggyorsabban és hatékonyabban működjön. Ezzel meggyőződhet arról, hogy minden kép és fontos adat máshol tárolódik, hogy ha a telefon megsérülne, akkor nem veszít el mindent.

Az iphone-hoz erősen ajánlott a dobozos dobozok vagy más nagy teherbírású esetek, különösen, ha gyermeke van. Ezek az esetek ütésállóak abban az esetben, ha eldobja, vagy eldobódik. A képernyőt akkor is megvédheti, ha képernyővédőt használ a karcolásoktól, a szennyeződéstől és a portól.

Csak dobta el az új iPhone-t a mosogatóba vagy egy tóban? Ne aggódj! Győződjön meg róla, hogy nem kapcsolja be a telefont. Ehelyett enyhén törölje szárazra, amennyire csak lehet. Ne használjon fúvószárítót. Ezután tegye a telefont egy kis zsákba, tele fehér rizsrel, és hagyja éjszakánként ülni. A rizs elnyeli a benne maradt vizet.

Ne használjon semmilyen tartozékot az iPhone készülékéhez, amelyet nem az alma készít. Más cégek tartozékai bizonyítottan leeresztik az iphone akkumulátorait, így szinte használhatatlanok, mert olyan gyorsan halnak meg. Más működési problémákat is okozhatnak, ezért győződjön meg róla, hogy az Apple készülékével mindig almás kiegészítőket használ.

Vegyünk egy képernyőképet az iPhone készülékére. Szeretné rögzíteni a képernyőt? Gyorsan lenyomhatja a Home gombot és az Alvó / Ébresztés gombot egyszerre, majd engedje el. Hallgasson egy fényképezőgép hangját. Ez egy képet készít arról, hogy mi van a képernyőn, és ez megtalálható a képfájlban.

Van olyan üzeneted, amit ki akarsz kiabálni valakinek? Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan kapcsolhatja be a Caps Lock funkciót az iPhone-on. Mindössze annyit kell tennie, hogy kétszer megérinti a váltógombot. Amikor készen áll a kisbetűkre való visszatérésre, dupla koppintson a váltógombra, és minden vissza fog térni a normál értékre.

Ha nem akar aggódni a nagybetűkkel, amikor szöveges üzenetet ad meg egy barátjának, bekapcsolhatja az automatikus nagybetűs funkciót. Ez a funkció a Beállítások-> Általános-> Billentyűzet alatt található, és ez az első lehetőség a szakasz megnyitásakor. Ez sok időt takarít meg, és a szövegek segítségével javíthatja nyelvtanát.

Használja az iphone-t a fájlok tárolásához. Ha szüksége van fájlokra a kezében, de nem akarja a flash meghajtót vagy a laptopot körülvenni, csak tárolja a fájlokat a telefonon. A wifi-en vagy usb-on keresztül küldött fájlokat tárolhatja a telefonon. Még több helyet is vásárolhat, ha szükség van rá.

Most, hogy a fenti információkat olvassa el, tisztában kell lennie azzal, hogy mit csinál egy alkalmazás, és hogyan lehet sokkal egyszerűbbé tenni az iphone használatát. Vegyük el, amit itt tanultál, és használd fel néhány hasznos alkalmazást, ami sokkal könnyebbé teszi az iPhone használatát. Most mindössze annyit kell tennie, hogy elkezdi letölteni az alkalmazásokat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://disztarcsakitt.blog.hu/api/trackback/id/tr4014934254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Motorolaj, akkumulátor, dísztárcsa
süti beállítások módosítása

Vízszerelés és gázszerelés, Soham yoga, téli gumi és motorolaj, menedzserszűrés és üzemorvosi vizsgálat, csomagküldés, ielts exam felkészítő

fűtésszerelés, gázszerelés és vízszerelés árak yoga barcelona en gracia okosan téli gumi, motorolaj

ielts felkészítő chip tuning Budapest üzemorvosi vizsgálat, menedzserszűrés bp

Szájsebészet, Fogorvos és fgászat Székesfehérvár csomagküldés, költöztetés ausztriába ielts examVízszerelés és gázszerelés, Soham yoga, téli gumi és motorolaj, menedzserszűrés és üzemorvosi vizsgálat, csomagküldés, ielts exam felkészítő