Motorolaj, akkumulátor, dísztárcsa

2020. december 14. 17:02 - István alkatrészek

Szüksége van tippekre az iPhone kapcsán? Próbálja ki ezeket az ötleteket!

Szüksége van tippekre az iPhone kapcsán? Próbálja ki ezeket az ötleteket!

 

Szeret olvasni? Az iPhone egyik nagyszerű tulajdonsága, hogy könyveket olvashat rajta! Kedvenceit az iBooks alkalmazással töltheti le, amelyet az Apple készített az e-könyvek letöltésére. Olvassa el, és ezzel a cikkel többet megtud az iBooksról és az alkalmazás használatáról.

 

Valószínűleg sok időt tölt el görgethető tartalmak olvasásával iPhone-ján, de lehet, hogy nem tud erről a funkcióról. Amikor lefelé görgetett egy oldalon, egyszerűen visszatérhet a tetejére, ha megérinti a telefon állapotsorát. Ez nagyon hasznos lehet, és miután megismerte a funkciót, előfordulhat, hogy folyamatosan használja.

 

Ha iPhone készülékét korlátozott számú kedvenc alkalmazásához használja, fontolja meg az ikonok átrendezését, hogy sokkal gyorsabban elérje azokat. A leggyakrabban használt alkalmazások áthelyezésével az első kezdőképernyőre sok időt takaríthat meg. Ez biztosítja, hogy gyorsan és egyszerűen megtalálja a szükséges információkat.

 

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki iPhone-jából, ne feledje, hogy a Siriben rengeteg egyedi lehetőség áll rendelkezésre, például a hely emlékeztetői. Nem kell azt mondania a Sirinek, hogy emlékeztesse Önt egy adott időpontban végrehajtott műveletre. Azt is megkérheti Siritől, hogy emlékeztetőket adjon, amikor megérkezik vagy elhagy egy adott helyet, például telefonáljon munkáltatójának, amikor hazaérkezik. Amikor a telefon GPS-e rájön, hogy otthon van, megkapja az emlékeztetőt. Könnyedén beállíthat egy emlékeztetőt, amikor hazatér.

 

Ha a Safariben böngészik, lehetősége van egy egyszerű érintéssel telefonálni. Szüksége lehet például vegytisztítóra, így az interneten keresni kezd egy közeli helyet. Miután megtalálta a telefonszámot hozzá, nem kell visszatérnie a telefon funkcióhoz a híváshoz. Egyszerűen érintse meg a számot, és azonnal csatlakozik a kívánt vállalkozáshoz.

 

Tudta, hogy az iPhone készülékek ugyanúgy tudnak képernyőképeket készíteni, mint egy számítógép? Ha képernyőképet szeretne készíteni az iPhone készülékéről, tartsa lenyomva a telefon kezdőlapját, majd nyomja meg az Alvó gombot. Ezután hallani fogja a kamera kattanását, villanást, majd iPhone-jának képernyőképét menti a Camera Roll.

 

Szeretné tudni, hogyan tilthatja le az iPhone 3G vagy Edge kapcsolatot? Be kell lépnie a mobil adathálózatba a beállítások, majd az általános, majd a hálózat elemekkel. Írjon be néhány általános szót a felhasználónév és a jelszó mezőbe, és ez csak azért van, hogy az iphone ne adja át a helyes értékeket a szolgáltatójának. Ha újra kell indítania a telefont, akkor tegye meg ezt is.

 

Tudja, milyen csalódást okozott egy remek felvétel elmaradása csak azért, mert a kameraalkalmazás túl lassan jött fel? Próbálja ki ezt az egyszerű és gyors parancsikont. Zárt képernyő mellett nyomja meg párszor a Kezdőlap gombot. A kamera ikon a képernyő jobb alsó sarkában található. Érintse meg ezt a gombot a kamera automatikus engedélyezéséhez.

 

Ha valami nedvesbe ejti iPhone készülékét, ne essen pánikba.Vegye ki és egyszerűen törölje le törölközővel. Ezután ragadjon meg egy cipzáras tároló táskát vagy tálat, és merítse a telefont néhány nyers fehér rizsbe. A rizs segít felhívni a nedvességet, amely a telefon belsejében van.

 

A fenti cikk tippjeinek elolvasása után már jobban ismeri az Apple iBooks alkalmazást és az e-könyvek letöltését az iPhone készülékére. Ne felejtsen el visszaküldeni a cikkre, ha később kérdései vannak. Élvezze az irodalom világának felfedezését az  iPhone kényelméből és hordozhatóságából.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://disztarcsakitt.blog.hu/api/trackback/id/tr5716339116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Motorolaj, akkumulátor, dísztárcsa
süti beállítások módosítása

Vízszerelés és gázszerelés, Soham yoga, téli gumi és motorolaj, menedzserszűrés és üzemorvosi vizsgálat, csomagküldés, ielts exam felkészítő

fűtésszerelés, gázszerelés és vízszerelés árak yoga barcelona en gracia okosan téli gumi, motorolaj

ielts felkészítő chip tuning Budapest üzemorvosi vizsgálat, menedzserszűrés bp

Szájsebészet, Fogorvos és fgászat Székesfehérvár csomagküldés, költöztetés ausztriába ielts examVízszerelés és gázszerelés, Soham yoga, téli gumi és motorolaj, menedzserszűrés és üzemorvosi vizsgálat, csomagküldés, ielts exam felkészítő