Motorolaj, akkumulátor, dísztárcsa

2021. július 02. 13:47 - István alkatrészek

Milyen a jó dísztárcsa

Milyen a jó dísztárcsa


Miért használjak dísztárcsát és milyen a jó dísztárcsa? A dizájnos alufelnik korában szükséges egyáltalán a dísztárcsa?  A dísztárcsa autónk látványképének egyik legkiemelkedőbb eleme esztétikai szempontból. Miről lehet megismerni egy jó dísztárcsát?


A jó minőségű dísztárcsa azonban kellően rugalmas, sok körömmel kapcsolódik a felnihez, nem törik, nem reped. A jó dísztárcsa: ♢ igényes kidolgozású, sok feszítő körömmel kapaszkodik ♢ rugalmasságából hidegben sem veszít, hő hatására nem torzul ♢ megfelelő. 

Milyen a jó dísztárcsa
Egy hófehér ferdehátú ( eredetileg rally autónak készült) autón milyen színű dísztárcsa nézne ki jól? Jó minőségű dísztárcsa 13"-os méretben, fekete színben, típusa: GTS, lemez felnire.

Leírás: Künnyüfém felni hatású, igen jó minőségű .A márkaszervizekben kizárólag gyári, vagy a gyár által szavatolt minőségű alkatrészeket használnak fel.  Létezik köztes út is, az Opel például gyárt olyan acélfelni- dísztárcsa párost, amely még közelről is alufelni hatását kelti. Külsőre ugyan nem a legszebbek, de erre egyrészt megoldás a dísztárcsa, másrészt az erőtlen fényű téli hónapokban igazából ki az, akit érdekel? Abban kevésbé kellene mint egy érzésre jó de kevésbé neves gumiban. 


Legyen valami összhang a lemez felni és a dísztárcsa lyuk kiosztása között. Vanhawk – Önnel együtt dolgozik! Ha szállításból él, biztosan tudja, milyen fontosak a masszív, strapabíró, hosszú élettartamú abroncsok. Az otromba lemez kereket dísztàrcsàval próbáltuk szebbé tenni, a felni kupak az alufelni.


Után gyártott felni kupakot kiváló jó és gyengébb minőségben is lehet kapni viszonylag olcsón.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://disztarcsakitt.blog.hu/api/trackback/id/tr3016610942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Motorolaj, akkumulátor, dísztárcsa
süti beállítások módosítása

Vízszerelés és gázszerelés, Soham yoga, téli gumi és motorolaj, menedzserszűrés és üzemorvosi vizsgálat, csomagküldés, ielts exam felkészítő

fűtésszerelés, gázszerelés és vízszerelés árak yoga barcelona en gracia okosan téli gumi, motorolaj

ielts felkészítő chip tuning Budapest üzemorvosi vizsgálat, menedzserszűrés bp

Szájsebészet, Fogorvos és fgászat Székesfehérvár csomagküldés, költöztetés ausztriába ielts examVízszerelés és gázszerelés, Soham yoga, téli gumi és motorolaj, menedzserszűrés és üzemorvosi vizsgálat, csomagküldés, ielts exam felkészítő