Motorolaj, akkumulátor, dísztárcsa

2023. március 28. 13:08 - István alkatrészek

A legjobban őrzött titkok az iPhone-ról

A legjobban őrzött titkok az iPhone-ról

 

Ha jelenleg okostelefont vásárol, akkor valószínűleg már hallott az iPhone-ról. Esélyes, hogy látott már olyan embereket, akiknek iPhone-juk van, de nem biztos benne, hogy milyen előnyei vannak a többi kapható telefonnal szemben. Szerencséjére az alábbi cikk segíthet abban, hogy meglássa ezeket az előnyöket.

Próbálja meg az első oldalon tartani azokat az alkalmazásokat, amelyeket a legtöbbet használ. Ez azért fontos, mert csökkenteni szeretné azt az időt, amit a kedvenc használt funkcióinak keresésével tölt. A kényelem érdekében rendezze a leggyakrabban használt funkcióit a leginkább és a legkevésbé használtak sorrendjében az első oldalra.

Ha korlátozások beállítását szeretné elvégezni a telefonján, egyszerűen lépjen az "Általános", majd a "Korlátozások" menüpontra. Adjon meg egy négy számjegyű jelszót, amelyet megjegyezhet. Korlátozásokra lehet szüksége, különösen akkor, ha szülő, és bizonyos alkalmazásokat szeretne korlátozni a gyermekei számára, és ennek a jelszónak a megadása segít ebben.

Bármilyen gyakran látogatott weboldalból készíthet alkalmazást. Navigáljon a kérdéses webhelyre. Ha már ott van, egyszerűen koppintson a "Go" gombra. Lehetősége lesz arra, hogy a webhelyet hozzáadja a kezdőképernyőhöz. Ha már a kezdőlapon van, átnevezheti, és máris megvan a saját alkalmazása.

Ha aggódik, hogy elveszíti iPhone-ját, iratkozzon fel az ingyenes Find My iPhone szolgáltatásra. Ez lehetővé teszi, hogy a telefon GPS-ének segítségével megkeresse, hol van a telefon. Ezután vagy csengetésre késztetheti (hogy megtalálja, ha a közelében van), vagy zárolhatja és törölheti a telefon adatait, ha ellopták.

A gyorsabb fényképezéshez koppintson kétszer az iphone home gombjára, és megjelenik a kamera ikonja. Érintse meg újra, és azonnal megjelenik a kamera elérése. A telefon hangerő (fel) gombjával vagy a fejhallgató kábelével is készíthet képet. A képernyő megcsípésével zoomolhat.

Ha növelni szeretné az iPhone tárhelyét, használja ki az iCloud előnyeit. Ennek beállítása mindössze néhány percet vesz igénybe, és a rendelkezésre álló tárhelyet megháromszorozhatja vagy megnégyszerezheti. Ez különösen akkor hasznos, ha sok fényképet vagy nagy zenei könyvtárat tárol a telefonján.

Vannak olyan időzítések, amikor az iPhone-jának problémája lehet egy alkalmazással, mint bármelyik számítógépnek. Ez könnyen megoldható az erőszakos kilépéssel. Ehhez a telefonon nyomja meg és tartsa lenyomva a Home gombot körülbelül hat másodpercig. Ennek hatására a program gyorsan kilép a problémás alkalmazásból.

Ha az iPhone a kezében van, és véletlenül ráakad az egyszeri fényképre, akkor a telefon feloldása nélkül is elkészítheti azt. Egyszerűen csak koppintson kétszer a Home gombra, miközben a telefon még mindig zárolva van. Ekkor megjelenik néhány ikon, és ezek közül az egyik a kamera ikonja lesz. Készítse el a képet, és az azonnal el lesz mentve a telefonjára.

Nem kell az X-re koppintania a gépelés közben megjelenő javaslatdoboz kiküszöböléséhez, ha az zavarja. Csak koppintson a képernyőre bárhol, és a javaslatdoboz eltűnik.

Nézze meg az összes részvényét és a piac alakulását iPhone készülékének részvények részében. Ez a rész lehetővé teszi, hogy megnézze, hogyan teljesít az adott pillanatban, emellett a teljesítményének idővonala és a különböző cikkek gyors hozzáférése a piachoz.

Most, hogy ezt a cikket látta, egyértelműek az előnyök az Ön számára? Érti, hogy miért választják sokan az iPhone-t, mint okostelefonjukat, szemben valamelyik másik telefonnal? Remélhetőleg igen, és készen áll arra, hogy megvásárolja a saját iPhone-ját, mivel annyi mindent kínál, amit használhat.

ipad akkumulátor állapot, ipad 2020 ár, apple watch series 3 ár, iphone kepernyocsere, iphone kijelzocsere, ipad mini 5 ár, házcsere, iphone kijelző

 

1. ipad akkumulátor állapot

2. ipad 2020 ár

3. apple watch series 3 ár

4. iphone kepernyocsere

5. iphone kijelzocsere

6. ipad mini 5 ár

7. házcsere

8. iphone kijelző

 ipad akkumulátor állapot, ipad 2020 ár, apple watch series 3 ár, iphone kepernyocsere, iphone kijelzocsere, ipad mini 5 ár, házcsere, iphone kijelző

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://disztarcsakitt.blog.hu/api/trackback/id/tr8518082554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Motorolaj, akkumulátor, dísztárcsa
süti beállítások módosítása

Vízszerelés és gázszerelés, Soham yoga, téli gumi és motorolaj, menedzserszűrés és üzemorvosi vizsgálat, csomagküldés, ielts exam felkészítő

fűtésszerelés, gázszerelés és vízszerelés árak yoga barcelona en gracia okosan téli gumi, motorolaj

ielts felkészítő chip tuning Budapest üzemorvosi vizsgálat, menedzserszűrés bp

Szájsebészet, Fogorvos és fgászat Székesfehérvár csomagküldés, költöztetés ausztriába ielts examVízszerelés és gázszerelés, Soham yoga, téli gumi és motorolaj, menedzserszűrés és üzemorvosi vizsgálat, csomagküldés, ielts exam felkészítő